
Ingredients:
- 3 Llenguados (demanant que els hi treguin cap, pell i tripa)
- Una taronja
- Una llimona
- Mel
- 70 gr. de mantega
- Sal
Netejar el peix amb aigua, l’assecar-lo i guardar-lo a la nevera.
Ratllar la pell de mitja taronja i mitja llimona, les reservem.
Esprémer el suc de la taronja i la llimona. Posar-ho en un bol i li afegir una mica de mel, perquè no sigui tan àcid. Anar provant i afegint…
Preescalfar el forn a 200ºC.
Untar amb la mantega una plata per anar al forn, posar-hi la resta de mantega en dauets ben petits i els peixos, salats a sobre.
Espolsar les ratlladures de taronja i llimona per sobre el peix i després també abocar-li el suc.
Posar-ho al forn.
Als 10 minuts mullar amb el suc els llenguado, deixar-ho 10 minuts més i llestos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada