Dedicat a l'Esmeralda.
Ingredients:
- 600 gr. d’espinacs frescos (en bossa ja nets)
- 200 gr. de formatge feta
- Anet fresc (Eneldo)
- 100 gr. de pinyons
- un sobre de formatge parmesà ratllat
- una fulla de pasta fullada
- 200 ml. de nata líquida per cuinar
- 4 ous
- sal i pebre
Posar en un bol els espinacs i l’anet tallat petit, i coure-ho al microones durant 50 segons a temperatura màxima.
Posar en un motlle rodó i alt la pasta de full.
Batre amb el braç elèctric la nata líquida, els ous, la sal i el pebre.
Barrejar els espinacs amb la barreja anterior i afegir-hi la resta d’ingredients, amb el formatge feta tallat ben petit.
Tirar la barreja resultat dins el motlle amb la pasta fullada i posar al forn a 200ºC durant mitja hora.
Es comprova que estigui ben cuit de dins punxant amb un pal llarg i, si cal, es deixa 15 minuts més.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
2 comentaris:
A la primera y me salió casi genial... un poquillo quemada, pero muy mona.
Yo le he puesto pasas, me gustan más que los piñones y son mas dulces. Luego he repetido con canónigos, acelgas... con cualquiera de las verduras verdes creo que podria salir genial, y con otros quesos. Todo es experimentar!!
També queda molt bé en versió dolça, amb poma i atmella o nous picades, i sucre, clar.
Publica un comentari a l'entrada