Ingredients:
- 400 gr. de llenties pardines
- 6 pedrers d’ànec confitats i la seva grassa
- 1 cabeça d’alls
- 1 ceballot
- 1 pebrot verd
- 1 porro
- 2 patates
- julivert picat
- aigua, oli d’oliva verge i sal
Posar les llenties a coure en un pot amb aigua, una mica de sal i la cabeça d’alls sencera. Quan comenci a bullir, retirar l’escuma i baixar el foc. Deixar-ho coure uns 40 minuts més.
Posar la llauna de pedrers confitats al bany maria per tal que es fongui la grassa. Retirar els pedrers i reservar.
Pelar les patates i tallar-les a daus. Fregir-les en una paella amb la grassa d’ànec. Assecar-les i servir en una font amb sal i julivert picat.
Pica el porro, el pebrot i el ceballot finament, passa’ls per la paella amb una mica d’oli. Quan estiguin rossos afegir-hi els pedrers tallats a làmines fines. Salteja-ho breument i afegeix a la cassola de llenties.
Barreja i deixa reposar durant uns cinc minuts.
Serveixo acompanyats de les patates, i de la cabeça d’alls a un costat.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada