*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dilluns, 5 de novembre del 2007

Llenties amb pedrers d’ànec

Ingredients:
- 400 gr. de llenties pardines
- 6 pedrers d’ànec confitats i la seva grassa
- 1 cabeça d’alls
- 1 ceballot
- 1 pebrot verd
- 1 porro
- 2 patates
- julivert picat
- aigua, oli d’oliva verge i sal


Posar les llenties a coure en un pot amb aigua, una mica de sal i la cabeça d’alls sencera. Quan comenci a bullir, retirar l’escuma i baixar el foc. Deixar-ho coure uns 40 minuts més.

Posar la llauna de pedrers confitats al bany maria per tal que es fongui la grassa. Retirar els pedrers i reservar.

Pelar les patates i tallar-les a daus. Fregir-les en una paella amb la grassa d’ànec. Assecar-les i servir en una font amb sal i julivert picat.

Pica el porro, el pebrot i el ceballot finament, passa’ls per la paella amb una mica d’oli. Quan estiguin rossos afegir-hi els pedrers tallats a làmines fines. Salteja-ho breument i afegeix a la cassola de llenties.

Barreja i deixa reposar durant uns cinc minuts.
Serveixo acompanyats de les patates, i de la cabeça d’alls a un costat.

Segueixen aquest bloc