*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

divendres, 16 de novembre del 2007

Escamarlans al cava amb anet

Ingredients:
- 20 escamarlans grans (també es pot fer amb gambes)
- anet fresc
- 150 gr. de ceba tendra
- 50 gr. de mantega
- oli d’oliva verge
- 250 ml. de cava
- sal i pebre


Si els escamarlans són congelats cal deixar-los descongelar submergits en aigua freda durant uns 15 minuts abans de coure’ls. Quan siguin descongelats escòrre’ls.

Desfer la mantega en una cassola amb un rajolí d’oli d’oliva, afegir la ceba tallada ben petita. Quan sigui transparent afegir-hi els escamarlans i una mica de sal i pebre.
Tapar i deixar coure durant 5 minuts.

Apujar el foc, afegir el cava i deixar-lo reduir destapat. Afegir l’anet picat i deixar-ho coure un minut més.

Segueixen aquest bloc