Ingredients:
- un tronc de llom de porc
- un litre de suc de taronja (si es possible natural)
- mig o un quilo de castanyes
- un pot de maionesa
- sal i pebre
- un got de llet
Es posa sal i pebre al tronc de llom i es posa en una safata fonda que pugui anar al forn.
Es ruixa de suc de taronja fins que quedi mig cobert, si cal ja hi anirem afegint suc durant la cocció.
Marcar les castanyes i posar-les al microones durant tres minuts a potencia màxima.
Pelar-les i afegir-les a la safata al voltant del llom.
Posar la forn pre-escalfat a 200ºC. Anar comprovant la cocció i si redueix massa el suc de taronja l’hi anem afegint. Sempre hi ha d’haver-hi un mínim d’un dit de suc de taronja.
Passada una mitja hora es retiren les castanyes i s’encén el grill per tal de torrar una mica el tronc de llom.
Es posen les castanyes en un pot, amb la llet afegida de mica en mica, i es trituren amb el braç elèctric fins que agafin la textura d’un puré. Es reserva.
Es treu el llom i es talla a talls fins.
El suc de taronja de la cocció es posa en un pot, es bat amb el braç elèctric tot afegint-hi, de mica en mica, maionesa. S’ha d’aconseguir una salsa fina.
Es serveixen els talls ruixats amb la salsa i acompanyats de puré de castanyes.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada