Una recepta de la Carme Ruscalleda per al Descobrir Cuina que us recomano. La recepta diu que és per a quatre persones, però pot ser per sis sense cap problema.
Ingredients:
- 8 alls tendres
- 16 tomaquets de cirera
- 16 cebetes de platillo
- 600 gr. de bolets frescos variats
- 2 plàtans
- 2 peres
- 1 carbassa petita o un tall de 400 gr.
- 50 gr. de panses petites, blanques i sense pinyol
- 2 cullerades d'oli d'oliva verge
- sal i pebre
- paper sulfurat per anar al forn
En un bol ben ample, de la mida dels ingredients a cuinar, poseu-hi els alls tendres net si tallats a bastonets petits; els mini tomàquets, nets i talls pel mig; les cebetes, pelades i tallaes a quarts; els boletss, nets i a talls regulars; la carbassa, sense pell i tallada a bastons gruixuts; la pera, tallada a bastons com la carbassa i les panses.
Amb tots els ingredients dins del bol, afegiu-hi les dues cullerades d'oli, la sal i el pebre amb moderació. Barregeu-ho per tal d'amanir-ho molt bé i aboqueu-ho en una safata per anar al forn, folrada amb paper sulfurat per tal de no perdre cap suc de la cocció enganxat al fons de la safata.
Entreu la preparació al forn ben calent, 5 minuts a 200ºC.
Retireu la safata del forn i afegiu-hi els plàtans tallats a bastons, remeneu-ho bé, amb compte. Torneu-ho a posar al forn 8 minuts més.
I si, en el moment d'afegir el plàtan, hi poseu a sobre una botifarra esparracada... Encara millor!
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
2 comentaris:
El vaig fer la setmana passada, és genial. No hi vaig posar pansens per què no m'agraden, i els bolets eren variats xinesos. Però penso que un altre dia hi posaré pinyons.
Me la copio. Gràcies. A veure si la faig, de vegades coste introduir novetats que agradin a tothom a casa.
Salutacions
Publica un comentari a l'entrada