Ingredients:
- un llenguado per persona
- una cullerada d'ametlles crues i mòltes
- una cullerada de farina
- tres tasses petites de brou de peix
- una ceba
- vi blanc
- nou moscada
- oli d'oliva verge
- sal
Fregir els llenguados, prpeviament passats per la farina. Reservar.
Fregir la ceba picada finament. Quan comenci a estar transparent, li posem una cullerada de farina i la nou moscada. Li donem unes voltes.
Afegim el brou, les ametlles i el vi. Ho deixem reduir tot donant-li voltes. Es corregeix de sal i, si es vol, es passa per un colador.
Es serveix amb la salsa per sobre el peix o en una salsera.
Hi ha qui hi posa una mica de crema de llet.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
3 comentaris:
Una altra manera de fer-lo es:
El llenguados es preparen igual i es reserven.
Es sofregeix la ceba amb una mica d’all, pebrot i pastanaga, tot picat, se li afegeix el fumet i es passa pel xino. Es reserva.
Es posen els llenguados en una safata per anar al forn, i es cobreixen amb la salsa. Es posen al forn durant uns 5 minuts.
S’hi tiren les ametlles picades per sobre i deixa dos minuts més al forn.
Quina bona pinta que fa, avui ho proaré
A mi m'agrada molt el llenguado així, ja diras!
Publica un comentari a l'entrada