Ingredients:
- 125 gr. de xocolata de cobertura
- 250 gr. de nata muntada
- 180 gr. de sucre
- ½ litre de llet
- 3 plàtans
- 6 llesques de pa de motlle
- 4 ous
- mantega
- sucre
Treure la crosta de les llesques de pa, i unteu-les amb la mantega per ambdós costats. Torreu-les en una paella i reserveu-les.
Pelar els plàtans i tallar-los a rodanxes.
Fondre el xocolata en un pot amb la llet.
Batre el sous en un bol amb el sucre, i anar-hi afegint la llet amb xocolata sense deixar de remoure. Reservar.
Untar un motlle allargat amb mantega i empolsegar amb una mica de sucre.
Posar primer una capa de plàtans, després una de pa, una altra de plàtans i, per acabar, una altra de pa.
Tirar-hi a sobre la barreja d’ous i xocolata.
Posar al forn, al bany maria, fins que el púding estigui quallat, uns 45 minuts.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
4 comentaris:
Quin esmortzar de diumenge! M'encanta esmortzar púding el diumenge i aquest és molt bó.
I a més dura uns dies bé per anar-lo menjant de mica en mica!
M'ha semblat molt senzill i bó. Però tinc un parell de dubtes, poses que s'ha de fondre la xocolata amb la xocolata? I una altre cosa, la nata que és d'acompanyament?
Moltes gràcies.
Eva
Doncs si, me la van enviar així i no m'havia adonat, la que me la va passar i fer és cert que el va servir amb nata.
Publica un comentari a l'entrada