*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

divendres, 25 de gener del 2008

Púding de xocolata i plàtan

Ingredients:
- 125 gr. de xocolata de cobertura
- 250 gr. de nata muntada
- 180 gr. de sucre
- ½ litre de llet
- 3 plàtans
- 6 llesques de pa de motlle
- 4 ous
- mantega
- sucre

Treure la crosta de les llesques de pa, i unteu-les amb la mantega per ambdós costats. Torreu-les en una paella i reserveu-les.

Pelar els plàtans i tallar-los a rodanxes.

Fondre el xocolata en un pot amb la llet.
Batre el sous en un bol amb el sucre, i anar-hi afegint la llet amb xocolata sense deixar de remoure. Reservar.

Untar un motlle allargat amb mantega i empolsegar amb una mica de sucre.
Posar primer una capa de plàtans, després una de pa, una altra de plàtans i, per acabar, una altra de pa.
Tirar-hi a sobre la barreja d’ous i xocolata.

Posar al forn, al bany maria, fins que el púding estigui quallat, uns 45 minuts.

4 comentaris:

starbase ha dit...

Quin esmortzar de diumenge! M'encanta esmortzar púding el diumenge i aquest és molt bó.

Sara Maria ha dit...

I a més dura uns dies bé per anar-lo menjant de mica en mica!

Pebbles ha dit...

M'ha semblat molt senzill i bó. Però tinc un parell de dubtes, poses que s'ha de fondre la xocolata amb la xocolata? I una altre cosa, la nata que és d'acompanyament?
Moltes gràcies.
Eva

Sara Maria ha dit...

Doncs si, me la van enviar així i no m'havia adonat, la que me la va passar i fer és cert que el va servir amb nata.

Segueixen aquest bloc