Una recepta més del Jamie Oliver.
Ingredients:
- Pernil de Parma o prosciutto (1 llesca gran per persona)
- Figues (1 per persona)
- Mozzarella de búfalo
- Alfàbrega
- Suc de llimona
- Sal i pebre
- Mel
- Oli d’oliva verge
Tallar les figues a quarts i posar-les en una font.
Posar-hi les llesques de pernil de Parma al voltant.
Desfer-hi a sobre una mica de mozzarella, i una mica d’alfàbrega picada.
Fer una vinagreta amb 6 cullerades d’oli d’oliva, 3 cullerades de suc de llimona, una cullarada de mel, sal i pebre, i amanir-ho.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
6 comentaris:
Molt bona idea. Fa molt bona pinta aquesta amanideta. En prenem molt bona nota.
Un petonàs!!
Joer que bona te que estar.
Aquesta amanida fa cara d'estar boníssima. Quines ganes de menjar-ne fa!
Molt bona aquesta recepta! On puc trobar el pernil de parma?
Ruben, en moltes xarcuteries en tenen. No sabria dir-te exactament. En alguns lloc el tenen tancat al buit, en altres a talls.
La combinació de figues i pernil ja l'havia tastat i m'agrada,però no h ihavia el complement de la mozzarela i la vinagreta. He de ser molt bo, ho faré!
Publica un comentari a l'entrada