







Doncs si, un cop més en David Lienas, gràcies a Bonpreu, ens fa donar una classe magistral. Aquest cop, però, una classe dolça.




Tres receptes, flam de coco, pastís de poma i mouse de xocolata, entre d’altres explicades a partir de les que estava realitzant, com una prometedora quiche de carxofes.
Ja aniré penjant alguna de les receptes, de moment ja he fet el pastís de poma i tothom se’n va llepar els dits, el podreu veure al proper post, doncs la meva neboda li va fer fotos.

Podeu llegir més cròniques a:
La cuina de casa
El cafè de nit
7 comentaris:
Per llepar-se els dits.
En David Lienas ens entusiasme a tots :)
Com sempre, les fotos són genials, hi ha uns primeres plans magnífics.
Ja tinc ganes de veure la foto del pastís de poma... jo tampoc trigaré gaire a fer-lo, que era boníssim!
Les fotos i la crònica que se'n desprén: fantàstiques. Sana enveja des de Beneixama. Besades guapa!!!
Unes fotos ben guapes!. Quina cara de concentració que fem!. No volem perdre detall!. A veure si tinc un moment i t'escric la quiche de carxofa. Encara no l'he feta, però.
Fins aviat
Per l'amorde Déu,a veure si puc venir d'una vagada a un curs d'aquest bon home! Que no hi ha manera i me'n moro de ganes!
Salut!
Quin greu em va saber, Sara Maria, no haver pogut estar amb vosaltres! Gràcies per la crònica i les fotos, com sempre, magnífiques.
Hola a tots!
Sóc la Cristina, una de les noves del curs del David Lienas. Només dir-vos que em va encantar poder compartir la classe amb tots vosaltres. Llàstima no haver tingut oportunitat de parlar amb tothom,..
I en David, genial... Segur que repetiré. Fins aviat.
Publica un comentari a l'entrada