Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
divendres, 24 d’octubre del 2008
Pastís de Poma
Aquest és el pastís que ens va fer en David Lienas al curs de l’altre dia, veieu el post aquí. L’endemà ja el feia i tots ens vàrem llepar els dits.
Ingredients:
- 1 pasta brisa fresca
- 4 ous
- 3 - 4 pomes Golden (1 kgr.)
- 100 gr. de sucre
- 125 de mantega fossa
- 50 gr. de farina
Estendre la massa sobre un motlle i reservar a la nevera.
Barrejar els ous, el sucre, la mantega i la farina amb el túrmix.
Tallar les pomes a daus petits i repartir-les a dins el motlle amb la pasta brisa. Tirar-hi per sobre la barreja d’ous, sucre i farina.
Posar al forn, escalfat a 180ºC durant uns 30 – 45 minuts.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
9 comentaris:
Ei, la primera!
T'ha quedat genial, segur que va triomfar ;)
Jo encara el tinc pendent, però no trigaré gaire... era deliciós!
Nena, m'has passat al davant! Jo el faré el diumenge. Era tant bo!!!!
Fins aviat
El fare m'agrada.
sara, jo tinc el post escrit però encara no he fet el pastís, el farem demà amb la lara (la meva filla) i procuraré penjar-lo al bloc demà mateix. espero que em quedi tan bo com a tu.
em feu una enveja!!!! Si no fos que BCNA em queda massa lluny per venir a fer un taller de cuina...
Això si aneu penjant aquestes receptes i nosaltres seguirem penjant les nostres, humils i senzilles, i de tant en tant en copiarem alguna de les vostres, jejeje
PTNTS
Dolça
En Lienas estarà content de tots vosaltres! sou un amor!
Quina pinta més bona! A veure si un dia d'aquestos m'hi pose i el faig. Salutacions
Fa una pinta extraordinària. I que senzill de fer!!! L'enhorabona.
Hola! Veig que és la recepta que més s'ha repetit de la classe d'en Lienas. I és que per senzilla i bona s'endú el premi!
petons
Publica un comentari a l'entrada