
- 4 pits de pollastre
- 4 llimones verdes
- 10 gr. de gingebre en pols
- 10 gr. de comí
- 20 gr. de curry
- 10 gr. de pebre vermell
- 1 anís estrellat
- 3 cullerades de mel
- 1 ceba
- 1 pebrot vermell
- sal
- oli d’oliva verge
Tallar els pits en daus regulars. Reservar.
Exprimir les llimones en un bol, afegir el gingebre, el comí, el curry, el pebre vermell i l’anís estrellat, barrejar-ho tot be.
Escalfar la mel un xic, bé al microones, bé en un pot al foc. Afegir-la a la barreja anterior.
Afegir-hi els talls de pit de pollastre i barrejar-ho tot. Deixar marinar durant unes dues hores.
Tallar el pebrot i la ceba a talls regulars, d’una mida semblant als daus de pit de pollastre.
Intercalar els daus de pollastre amb les verdures en un pal per pinxos.
Fregir en una paella amb una mica d’oli. Retirar.
En la mateixa paella reduir la barreja de la marinada. Tirar-ho sobre els pinxos abans de servir.
4 comentaris:
Aquesta recepta ha de ser boníssima, tot i que el comí és una salsa que no he usat mai. Saluacions.
Escolta, aquesta recepta no s'assembla una mica a un "cebitxe" amb una cuita posterior en forma de brotxeta? Salutacions
La mel a la cuina dona un toc molt especial.
Aquesta combinació de mel, comí i curri és força suggerent. La mel a la cuina ja l'utilitzaven els romans i segueix donant un toc escel·lent a moltes menges. El curri, particularment, no m'entusiasma, però en aquesta recepte li va prou bé!
Salutacions!
Anna (de la Taula d'en Bernat)
Publica un comentari a l'entrada