*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimecres, 8 d’octubre del 2008

Sopa freda d'escalivada

Ingredients:
- 1 pebrot
- 1 ceba grossa, escalivada
- 1 albergínia grossa, escalivada
- 1 llesca de pa del dia abans
- 6 cullerades d'oli d'oliva verge
- 1 cullerada de vinagre bo
- 1 i 1/2 l. d'aigua
- sal i pebre al gust


Posar el pebrot, la ceba, l’albergínia i la llesca de pa dins un vas i triturar bé afegint-hi poc a poc la resta dels ingredients fins que resulti una sopa ben fina.
Ho refredem be a la nevera i ho servim acompanyat d'uns crostons petits de pa fregit.
El pebrot pot ser escalivat o no.
S’hi pot afegir al triturat mitja anxova o un quart d’arengada.

1 comentari:

Striper ha dit...

L'escalivada no es lo meu.

Segueixen aquest bloc