
Ingredients:
- 1 ceba gran
- 50 cc. d’oli d’oliva verge
- 300 gr. de patates
- 900 cc. de brou de pollastre
- 175 gr. de formatge cremós
- 200 gr. de vi blanc
- sal i pebre
- 30 gr. nous
Passar per la paella fonda o cassola, amb oli, la ceba, picada ben fina fins que quedi transparent però sense que estigui rossa.
Afegir les patates, pelades i tallades a rodanxes fines. Afegir el brou i deixar coure entre 20-25 minuts o fins que les patates estiguin molt tendres.
Afegir el formatge a talls petits (se’n pot reservar una mica per al moment de servir) i triturar-ho amb la batedora elèctrica fins que quedi una crema lleugera. Afegir el vi i corregir de sal i pebre.
Deixar a foc lent 5 minuts, es pot servir amb les nous picades i una mica del formatge a daus que es desfaci amb l’escalfor de la crema.
5 comentaris:
M'agraden molt les cremes i aquesta segur que és ben bona!!!
Petonets
Prenc nota de la recepta.M'agradaen les cremas i els formatges.
Com a formatgr que soc, només puc lloar aquesta crema. Felicitats
Mmmmmmm, quina delícia. I ara quan baixin les temperatures s'obrirà la veda de les cremes.
Hola Xaro, soc pro-cremes, i aquesta amb el toc del vi i les nou ha de ser més que bona. Me l'apunto!
Publica un comentari a l'entrada