Ingredients:
- 8 ous de perdiu
- 30 gr. de daus de pernil
- 30 gr. de daus de xoriç dolç
- 100 gr. de ceba picada
- 100 gr. de pebrot vermell a daus
- 100 gr. de tomàquet a daus
- all picat
- oli d’oliva verge
- pebre vermella
- 8 patates d’uns 50 gr. cadascuna
Netejar la pell de les patates i embolicar-les amb paper d’alumini, posar-les al forn a 200ºC durant 25 minuts.
Obrir la part superior i buidar-les amb una cullera petita amb compte que no es trenquin. Reservar.
Fregir la ceba en una paella, abans que comenci a agafar color afegir-hi els daus de pernil i els daus de xoriç. Quan comencin a agafar color, afegir-hi el pebrot, deixar-ho coure.
Afegir l’all, i finalment el tomàquet. Posar al punt de sal i de pebre. Ha de quedar una massa espessa.
Posar aigua a bullir amb una mica de vinagre de vi blanc. Obrir el ous de perdiu i anar-los posant a l’aigua durant un minut i mig, fins que la clara sigui cuita i el rovell cru.
Farcir les patates amb la barreja de xoriç i coronar-les amb un ou poché.
Es poden servir acompanyades de carxofes tallades fines i fregides per que quedin cruixents.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
2 comentaris:
Aixo ha d'estar bonisim, a l'Hiver ho fare o a la tardor.
Has probat el xoriço Pedragosa? fa poc que el han tret aixo hem va dir el meu xarcuter i es molt bo, vaja a mi m'agrada i es que no tots hem sentan be.
http://www.pedragosa.net/pedragosa.asp?idioma=01
Aixo ho fare quan fagi fresqueta. Ha d'estar ummmmm. Has probat el xoriço de la casa Pedragosa?, es molt bo fa poc que el elaboren, aixo em va dir el meu xarcuter, es que a mi segons quins no em sentan be.
http://www.pedragosa.net/pedragosa.asp?idioma=01
Publica un comentari a l'entrada