
Ingredients:
- 600 gr. d’espinacs frescos (en bossa ja nets)
- 200 gr. de formatge feta
- Anet fresc (Eneldo)
- 100 gr. de pinyons
- un sobre de formatge parmesà ratllat
- una fulla de pasta fullada
- 200 ml. de nata líquida per cuinar
- 4 ous
- sal i pebre
Posar en un bol els espinacs i l’anet tallat petit, i coure-ho al microones durant 50 segons a temperatura màxima.
Posar en un motlle rodó i alt la pasta de full.
Batre amb el braç elèctric la nata líquida, els ous, la sal i el pebre.
Barrejar els espinacs amb la barreja anterior i afegir-hi la resta d’ingredients, amb el formatge feta tallat ben petit.
Tirar la barreja resultat dins el motlle amb la pasta fullada i posar al forn a 200ºC durant mitja hora.
Es comprova que estigui ben cuit de dins punxant amb un pal llarg i, si cal, es deixa 15 minuts més.
2 comentaris:
A la primera y me salió casi genial... un poquillo quemada, pero muy mona.
Yo le he puesto pasas, me gustan más que los piñones y son mas dulces. Luego he repetido con canónigos, acelgas... con cualquiera de las verduras verdes creo que podria salir genial, y con otros quesos. Todo es experimentar!!
També queda molt bé en versió dolça, amb poma i atmella o nous picades, i sucre, clar.
Publica un comentari a l'entrada