*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimecres, 1 d’octubre del 2008

Ales de pollastre amb ametlles

Ingredients:
- 16 ales de pollastre
- 4 cullerades d’oli d’oliva verge
- 1 ceba mitjana
- 4 dents d’all
- 200 gr. d’ametlles laminades
- 400 gr. de xampinyons laminats
- 1 cullerada petita de curry
- 1 cullerada petita de pebre negre molta
- 1 got de vi blanc
- 1 cub de brou d’au
- sal


En una paella posar oli, l’all laminat i la ceba picada en juliana. Un cop daurats afegir els xampinyons i les ametlles, deixar uns 8 minuts i reservar.
En el mateix oli daurar les aletes, salpebrades i empolsades amb una mica de curry.

Quan estiguin daurades afegir el sofregit, el vi blanc i el cub de brou. Deixar reduir fins que lligui la salsa.

3 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Sara Maria, què fàcil i que bo!!!
petons.

Striper ha dit...

M'apunto la recepta.

Francesc ha dit...

Què bé, una recepta de pollastre! MMMM! Salutacions.

Segueixen aquest bloc