*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

Blocs contra la fam

Un any més la Fundació Banc d'Aliments inicia la campanya per la Gran Recapte d'Aliment els dies 30 de novembre i 1 de desembre, i un any més els blocs gastronòmics catalans volem col·laborar amb la campanya publicant un post amb receptes realitzades amb els productes que el Banc d'Aliments demana.

Us animem a publicar les vostres receptes el dia 30 de novembre.

Els aliments que es demanen són els de cada any: llegums secs, oli, llet, conserves de peix.


Un cop més hem creat un esdeveniment al Facebook on us podeu anar apuntant.

Podeu veure totes les receptes que van participar l’any passat aquí. I és on anirem publicant les d'aquest any.

I als que vulgueu participar donant aliments aquí teniu el cercador de punts de recollida d'aliments. Es recullen a moltes poblacions de Catalunya, animeu-vos!
Per veure el bloc clica sobre la imatge


Un de cada cinc catalans viu sota el límit de la pobresa, i en el cas dels infants, aquest percentatge augmenta fins a un de cada quatre. La gent del Banc dels Aliments s'esforça cada dia per alleujar aquesta situació, i els blogaires que escrivim de menjar volem contribuir a fer més visible la seva tasca.

"Blogs contra la fam" és un event nascut a Facebook per tal de promoure el Gran Recapte d'Aliments que durà a terme el Banc dels Aliments de Catalunya els dies 25 i 26 de novembre de 2011.

Els blogs adherits publicarem una recepta barata i senzilla el dia 24. Aquesta recepta ha d'estar centrada en algun dels aliments bàsics que recull el Banc dels Aliments, i al post s'ha de linkar a aquesta entitat. Hem triat aquest format perquè volem que els nostres posts, a més de sensibilitzar als lectors per fer aportacions a la campanya, siguin també una font d'informació culinària pels que, usuaris o no del banc, emprin llegums, oli, pasta de sopa, conserves...

També som presents a Twitter: si voleu parlar de nosaltres podeu fer servir els hashtags #blogscontralafam i #blogscontraelhambre

Aquest blog neix per recopilar totes les receptes que ens arribin, i donar continuïtat així a la idea fora de Facebook. Un cop acabat el Recapte, pujarem aquí les receptes que ens envieu. Aquesta entrada està tancada als comentaris. Si us voleu adherir a la iniciativa, feu-ho si us plau a través de Facebook o envieu un mail blogscontralafam arroba gmail punt com.
Segueixen aquest bloc