*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

divendres, 20 de febrer del 2009

La grande bouffe

Doncs si, quin cap de setmana!

Primer varem quedar a sopar amb la Mar de Baixa Gastronomia i en Massitet de l’Olleta de verdures, volíem parlar d’un projecte entre blocaires i ens varem animar per provar un restaurant del barri de la Mar del qual en teníem bones referències.
Sols he de dir que les referències es quedaven curtes... Va ser un sopar espectacular! Us diria que no sabria escollir quin plat ens va agradar més, per què cada cop que la primera cullerada d’uns dels plats ens entrava a la boca i les papil•les gustatives entraven en acció... Rèiem per no plorar del bo que estava.

Primer varem pensar en demanar el menú degustació, però el bon consell de la noia que ens servia ens va fer demanar tres primers, tres segons i tres postres a compartir entre tots.

Una coca amb sardines i cabell d’àngel, unes carxofes amb botifarra negre, uns peus de porc amb poca feina, una galta de vedella que en partir-la es desfeia, una versió del tradicional pa amb oli i sal i xocolata crec que varen ser les estrelles de la nit, sense desmerèixer els altres plats. Ahh i el pa, quin pa!

Si cliqueu la fotografia en podreu veure les fotografies dels plats.

Restaurant Àtica
Àlbum actualitzat el 25 de febrer de 2009

I amb molt de greu us diré el restaurant, molt de greu per que no és massifiqui massa aviat... Restaurant Àtica, carrer Galileu 159 (934906535).


Podeu veure la magnífica crònica del Massitet aquí.

I l’endemà, la Mar i jo mateixa, varem anar a dinar als Fogons de la Barceloneta, el restaurant de tapes que és troba al pis de sota del Lluçanès, al mercat de la Barceloneta.

Val a dir que el restaurant de la nit anterior havia deixat tant bon gust de boca que, malgrat ser bo i de bona qualitat, ens va desencantar una mica.

Les fotos dels plats... Ja sabeu, cliqueu la imatge.

Els fogons de la Barceloneta

Els fogons de la Barceloneta, plaça de la Font s/núm. (932242626).

7 comentaris:

Massitet ha dit...

Bon dia Sara Maria!
Mala pinta no fan les fotos dels fogons, és ben cert. Però clar, entenc perfectament que vols dir quan expliques que la nit abans el nivell s'havia queda molt alt!
És el problema d'anar a bons restaurants: després la resta semblen més mediocres!

24 hores i camí, que a Girona i falta gent!

La cuina vermella ha dit...

Hola Sara Maria! m'encanta que ja estigueu parlant d'aquest nou projecte, a nosaltres en fa molta il·lusió. Per favor, per qualsevol cosa compteu en nosaltres.

Maria ha dit...

Apa Sara, com us cuideu tots plegats... Dels bons àpats sempre en surten bones idees..

Striper ha dit...

Ostres quina festassa gastronomica.

Francesc ha dit...

Sara Maria, tot i que ja havia llegit la magnífica crònica de l'amic Massitet, la teua no se'n queda darrere. Quines fotos! Quin goig! Això és saber viure i gaudir-ne! Besades (amb una mica de sana envegeta). ;D

dolors ha dit...

bon dia, llegeixo el teu blog m'agrada, .ja , per fi tinc un blog, quan estigui més bé t`ho diré per puguer participar de les vostres trobades...si em voleu...anim..i sort a la meva terra ,girona...no puc anar-hi perque no tenia blog.....qué ho passe-ho molt bé.Dolors

Anònim ha dit...

Hola Sara Maria!
Realment aquest restaurant és tot un descobriment!!!
Caldrà anar-hi però ja! Me l'apunto com a urgència!
Per cert els plats espectaculars i les fotos també!
Una abraçada!

NUNI
http://cuinetes.bloks.cat

Segueixen aquest bloc