*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dijous, 26 de febrer del 2009

Patates amb safrà

Ingredients:
- 1 kg. de patates mitjanes
- 1 ceba mitjana
- 2 rovells d'ou
- el suc de mitja llimona
- oli d'oliva verge
- sal
- safrà

Pelar i tallar a rodanxes gruixudes les patates. Bullir-les en aigua i sal, vigilant que no es desfacin.

Fer una picada en el morter amb el safrà, els rovells d'ou i el suc de la llimona. Reservar.

En una cassola sofregir la ceba picada ben petita. Un cop rossegi abocar-hi una mica de l'aigua de les patates, i deixar coure uns deu minuts més. Afegir les patates.

Tirar-hi la picada del morter i corregir de sal. Deixar coure uns 15 minuts més.

3 comentaris:

Striper ha dit...

Una recepta agradable i segur d'exit per fer.

El Cocinero Fiel ha dit...

Què tal Sara? Moltes gràcies pel link. Ens "veurem" aquí sovint. Una abraçada.

Massitet ha dit...

Hola Sara Maria!
Quina casualitat! Aquests dies estava pensant com fer unes patates amb safra per acompanayr un salmó marcat a la planxa i m'he trobat el teu post...
Doncs ja les tinc!

Gràcies, guapa!

Segueixen aquest bloc