*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimecres, 22 d’abril de 2009

Puré de bròquil al formatge blau

Un altre dels purés del llibre Une petite faim. 280 mets salés & sucrés.

Ingredients:
- 500 gr. de bròquil
- 50 gr. de formatge blau (la recepta deia d’Auvergne)
- 40 gr. de mantega
- 1 cullera gran de crema de llet
- nou moscada
- sal i pebre

Netejar i partir en trossos petits el bròquil.
Fondre la mantega en una cassola, afegir-hi el bròquil, sal i pebre.
Afegir una mica d’aigua, tapar i deixar coure durant deu minuts.

Batre el formatge blau amb la crema de llet.

Quan el bròquil estigui cuit, triturar-lo finament i afegir la crema de llet amb el formatge blau. Afegir-hi nou moscada al gust.

Servir calent.

11 comentaris:

Striper ha dit...

Broquil uh,ah.. Bé potser amb formatge blau...

No tot són postres ha dit...

Sara Maria, a mi m'agrada molt, tant el broquil com la col-i-flor, i així amb el formatge blau li dones més importància i ja serveix de plat únic.
PTNTS
Dolça

Marta Padenous ha dit...

...mmmm...a mí tamé m'encanta! I si és amb formatget...que bo, no?
Ptnts

Martí ha dit...

Pot ser serà el sopar d'un dia d'aquests aquesta recepta.

Bona idea per sortir del tòpic broquil bullit o al vapor ;)

Una abraçada

josep ha dit...

Quin be de Déu aquest bròqul de la foto, i amb el formatge blau ha de ser deliciós.
Una abraçada

Francesc ha dit...

No sabia que això es deia bròquil. Em pensava que era una altra cosa:

http://www.xtec.cat/~iocon/projecte/realitat/broccoli.jpg

A això teu de la foto el meu verdurer li diu "romanesca". Ara, si tu dius que en català correcte es diu "bròquil", que no se'n parle més. :D

Boston1955 ha dit...

Sara. Aixo ha d'estar bonissimmmmm. A mes magrada molt el broquil.
Petonets.

Boston1955 ha dit...

m'agrada, carai avui no pita aquest teclat.

La Taula d'en Bernat ha dit...

Què bonica la fotografia! Sembla mentida que un bròquil pugui arribar a ser tan poètic. Tot i que el perfum que deixa no és gaire agradable, a mi m'encanta de qualsevol manera.
Felicitats a la cuinera!

Anna ha dit...

M'encanten les cremes, i de totes elles em quedo amb aquesta!

Punt Petit ha dit...

Que bo !!!
I pels que no podeu pendre llet de vaca, probeu amb llet de soja , queda boníssim també !!!

Segueixen aquest bloc