*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dilluns, 17 d’agost del 2009

Salsa de calamar

Ingredients:
- 2 cebes
- 1 gra d’all
- 2 porros
- 1 tros de pebrot verd
- 1 tomàquet madur
- 1 cullera de farina
- 3 bosses de tinta congelada
- ½ l. de fumet de peix
- oli d’oliva verge
- sal i pebre

Pelar i tallar les cebes, all, porros i pebrot, i posar-los a saltejar en una paella amb oli.

Quan comencin a daurar afegir el tomàquet tallat també a trossos. Quan estigui cuit afegir-hi la farina.

Desfer la tinta en el fumet i afegir-ho a la paella amb les verdures, deixar coure per que redueixi. Salpebrar, triturar i passar pel colador xinès.

Acompanya molt be peix, especialment el blanc.

1 comentari:

La cuina vermella ha dit...

Sara Maria, gràcies per aquesta recepta, que bona!!

Segueixen aquest bloc