
Ingredients:
- wakame (alga)
- cogombre
- espàrrec verd
- maduixes
- germinat de pèsol
- sèsam
- porradell (cebollino, ciboulette)
- alvocat
- mango
- pera
- carbassó
- pastanaga
- bròquil
Per el salmó marinat:
- 200 gr. de penca de salmó fresc
- 25 gr. de sal
- 25 gr. de sucre
Per la vinagreta (sunomono):
- 500 ml de vinagre d’arròs
- 100 gr. de sucre
- 200 ml d’aigua
- 2 cc de dashi (brou concentrat de tonyina)
Marinar el salmó amb el sucre i la sal durant unes 12 hores.
Pelar els cogombres i treure’ls les llavors, tallar en juliana, salar i macerar durant 2 hores.
Escaldar totes les verdures en aigua sense sal al punt, una per una ja que necessiten diferents coccions. Deixar refredar en aigua amb gel.
Hidratar el wakame, compte en posar-hi massa aigua.
Preparar al vinagreta (sunomono) posant a bullir el vinagre d’arròs, el sucre, l’aigua i el dashi.
Col•locar en una safata de forma vistosa i regar amb el sunomono.