*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimarts, 8 de maig del 2007

Vinagre de maduixes

El van fer l’altre dia a la Cuina de l’Isma.Ho van fer amb els trossets de maduixa i les fulles que resten en netejar-les.

Ingredients:
- vinagre de raïm merlot
- vinagre de poma
- xarop de magrana
- sucre
- maduixes
- aigua

Netegem les maduixes, tallem les fulles i reservem les maduixes netes en un bol i les fulles en un altre.
Posem un cassó al foc amb aigua i el sucre blanc. Ho deixem coure fins que es desfaci el sucre.
Barregem en un bol el merlot, el vinagre de pomes i l'aigua amb sucre que hem escalfat al cassó.
Afegim a la barreja de líquids les fulles de les maduixes, les maduixes a trossets i el xarop de magrana.
Tapem el bol amb paper film i el deixem refredar i marinar a la nevera, almenys, un parell de dies.
Colem el contingut del bol, passats dos dies, per obtenir-ne el vinagre.

Segueixen aquest bloc