![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhWr8k_7LHrYqVF72Wp2QmWHKceiYYx4kEaIqN2_oYUc-Xe0bm876MQuWe9vQ_S-AioBoyVb4gwFI0EGBrx5G24mfwRXMFsNqy2Rf0B5GtqWBQ9NZss9d7BTeNm7CSpFHiiaICKeBcyqf8/s320/mel.jpg)
- 50 gr. de mel
- 15 gr. de sèsam torrat
- 5 gr. de gingebre ratllat
- oli d’oliva verge
Posar una mica d’oli en una paella al foc, afegir la mel. Afegir el gingebre i el sèsam, procurant que no es cremi res.
Tirar per sobre el que és vulgui, queda molt bé amb peix blanc arrebossat.
Es pot canviar una mica el gust servint-ho amb dues salses, aquesta i la de llimona.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada