![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg3my_gnKlRihyphenhyphen7yBTtcwl7n0sfmk4oErDiT3KCl1sFrYRWqu_Np1knhcvHzPyMDhquFttqP-sO0Ep7053oE3h4bl2cHC5_WOyLQ77NJZG18hsBdzXDQVGmkoGFtKjDCpE8X3iE0AuIr68/s320/Alfbrega-4.jpg)
Ingredients:
- 1 gra d'all
- 50 gr. de pinyons
- 20 gr. de fulles d'alfàbrega fresca
- 10 gr. de fulles de julivert
- 50 gr. de parmesà ratllat
- 80 ml. d'oli d'oliva verge
- 10 gr. de mantega
- sal i pebre
Amb un túrmix triturar l'all, pinyons, fulles d'alfàbrega i julivert, formatge, oli i mantega.
Salpebrar al gust.
5 comentaris:
si és de la Rusqui segur que ha de tenir un toc especial aquest pesto!
El té, no en dubteu pas!
MMM aquesta salsa m'agrada es que els Italians a a la cuina!!
El pesto és bomíssim i si té el toc Ruscalleda pot ser inmillorable.
Ja me l'he copiat!
El pesto és bomíssim i si té el toc Ruscalleda pot ser inmillorable.
Ja me l'he copiat!
Publica un comentari a l'entrada