
Ingredients:
- 500 gr. de camagrocs
- 500 gr. de trompetes
- 500 gr. de peus de rata
- 500 gr. de llengües de bou
- 500 gr. de carreretes
- 1 botifarra de perol
- 1 botifarra blanca
- 1 botifarra negre
- 6 cebes de figueres
- all i julivert
- oli d'oliva verge
Netejar els bolets amb un drap humit. Saltejar en una paella per separat, cada tipus de bolets, i anar-los reservant.
En una cassola, a foc suau, coure la ceba fins que tingui color. Afegir l'all i el julivert picats i remenar una mica.
Incorporar les botifarres esmicolades, fins que es desfacin.
Incorporar els bolets, i una mica més d'oli, apujar el foc perquè acabi de coure tot junt.
4 comentaris:
Aquest plat és de categoria, i si és del pintxo encara més!!! que bé que comparteixis aquestes receptes tant nostrades amb nosaltres!!!
Aixo te que esta bo de nasos per no dir de collons.
M'apunte als comentaris dels amics vermells i d'estriper: una passada!
Amb les ganes que tinc que passi la calor, només em faltava veure aquesta recepta per tenir més ganes encara que arribi l'època de menjar una delícia com aquesta. Com que ja ho ha dit l'Striper, jo també em veig en cor de manifestar-me amb claredat: Collons quin plat!!!
Publica un comentari a l'entrada