*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimarts, 28 d’abril del 2009

Puré a la tàrtara

Un altre dels purés del llibre Une petite faim. 280 mets salés & sucrés. La fotografia es del llibre.

Ingredients:
- 1 kgr. de patates
- 60 gr. de mantega
- 25 cl. de llet sencera
- envinagrats (cebes, cogombres...)
- tàperes en vinagre
- una cullerada gran de mostassa a l’antiga
- sal i pebre
- cebollí (ciboulette)

Netejar les patates i, sense pelar-les, posar en una cassola en aigua freda. Dur a ebullició durant uns 30 minuts.

Tallar les tàperes i els envinagrats a talls petits. Reservar.
Netejar i picar el cebollí. Reservar.

Pelar les patates i passar pel passa-purés, incorporar la llet tèbia i la mantega a trossos petits. Salpebrar. Barrejar. Afegir la mostassa, i les tàperes, envinagrats i cebollí. Barrejar i servir.

Per acompanyar peixos, especialment els fumats.

4 comentaris:

Striper ha dit...

Jolines ara em fotaria un plat d'aixo..Bon dia.

Cuinagenerosa ha dit...

quin puré més original! suposo que es deu menjar fred. el provaré perquè ja saps que m'agrada molt combinar envinagrats amb pasta o amb altres ingredients...

Joana ha dit...

Que bo,
Passset per el meu blog tinc cal com per tu

La cuina vermella ha dit...

Ei, és ideal aquest puré, a més ha de tenir un gust boníssim entre la mostassa i els envinagrats, ideal per un àpat de quan tornes a la platja.

Segueixen aquest bloc