
Ingredients:
- 4 ales de pollastre
- ½ got de salsa de soja
- 50 cl. de mel
- un raig de mirim
- sèsam torrat
- sal i pebre
- oli d’oliva verge
Barrejar la salsa de soja amb la mel, si cal fer desfer una mica la mel al microones per tal que es barregi bé amb la soja. Reservar en un bol.
Netejar i cremar les ales de pollastre, separar-ne les parts. Salpebrem.
Posar-les dins la barreja de salsa de soja, remenar i reservar a la nevera durant una hora.
En una paella amb oli, anar fregint els trossos d’ales. Seguidament passar-los pel sèsam tot arrebossant-los.
Fer una reducció amb la salsa de marinar, fins a aconseguir una textura de caramel. Salsejar les ales abans de servir.
7 comentaris:
Que bones Sara Maria!! Molt bona idea fer la recepta amb aletes!!
I no coneixia el Mirim, ho hauré de provar la propera vegada! Una abraçada!!!
Una recepta genial!!!
Mmmmmmm, farem una adaptació amb contracuixetes de pollastre. Les aletes no em molen gaire.
Wow, quina recepta més bona, a més inspirada amb una de la Nuni, genial!!
Una recepta molt temptadora, per posar a la practica
Petons
Em va cridar molt l'atenció aquesta recepta i la he posat en pràctica. A les meves filles que els hi agrada el menjar japonès els hi ha encantat.
Tere
Que bones!!! jo les faig amb sésam, però la recepte es diferent, la próxima vegada les faré com tu.
UNA ABRAÇADA!!!
Isabel
Publica un comentari a l'entrada