*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dijous, 25 de febrer del 2010

Crestes de pebrots del piquillo i gambes

Aquests són els Caramels temptadors del curs de cuina a Casa Artero, a mi, juntament amb l'elixir d'amor i la temptació carnal, són els que em van agradar més.

Ingredients:
- un paquet de crestes La Cocinera
- una llauna petita de pebrots del piquillo
- un grapat de gambes pelades
- 6 pals de surimi
- sal


Tallar ben petits els pebrots, les gambes i el surimi, sofregir en una paella juntament amb el suc dels pebrots fins que hagi desaparegut el líquid. Deixar refredar.

Omplir les crestes amb la barreja tot posant-ne una cullerada al centre i enrotllant-les com si fossin caramels.
Fregir en oli ben calent i deixar escórrer sobre un paper de cuina.
Es serveixin punxades amb palets llargs de pinxos i en un got llarg.

6 comentaris:

Ruben ha dit...

Una preciositat! Queden realment molt xules embolicades així, de llarg :-)

Gemma ha dit...

Fàcil, original i molt bo. Me l'apunto. Però jo ho provaré al forn, segurament també quedaria bé, oi?

Alfons ha dit...

M'agrada molt aquest "pom", me l'apunto, segur que un dia d'aquests apareix per la taula de casa . Merci!

La cuina vermella ha dit...

Ja m'imagino el crec crec d'aquestes crestes, i la melositat del seu interior, umm, sublim.

Sara Maria ha dit...

Doncs si quedaven ben maques i a més, eren ben bones!!!
Gemma, a mi m'agrada el cruixent que queda al fregir-les, no sé si al forn...
Si StHilari, va ser molt divertida tota la sessió amb això del "porn"

Glòria ha dit...

Queden molt elegants i moooolt bones, jo també les vaig tastar!

Segueixen aquest bloc