
Ingredients:
- 1 llom de porc
- prunes desossades
- Oporto
- mantega
- nata líquida
- sal i pebre
- una cullerada petita de melmelada de fruits vermells
Posar a marinar les prunes amb l'Oporto.
Tallar el llom a talls gruixuts, salpebrar i fregit en la mantega.
Afegir l'Oporto i quan hagi reduït les prunes i la nata líquida, deixar espessir una mica i afegir la melmelada. Deixar un segons més al foc i servir.
6 comentaris:
Boníssim!!! ja la tinc en pendents!!
Una abraçada
M'agrada molt l'agredolç. Aquest el faria si no fóra que a l'Oreto no li agrada massa. Però la pinta que fa és boníssima. Besades
Laralaaa... avui he comprat un llom de porc... liriliii... ja et pots imaginar quin final li espera!
Dolç i salat, ideal per un àpat d'amics! gràcies per compartir recepta. Molts petons.
Jo també he comprat avui unes llamineres de porc que ja sé com prepararé!
És una recepta molt senzilla i ha de ser ben bona!
Una abraçada
Aquet llom agredolç te molt bona pinta, gracies per compartir les receptes
Petons
Publica un comentari a l'entrada