*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dijous, 9 de juny de 2011

Arròs integral amb tofu

Del Biocultura 2011 (n’hauré de fer un post) em vaig dur un tofu artesanal boníssim. A mi m’agrada més el seitan que no pas el tofu, aquest últim no té gust, el gust li dona el que li poses o amb que el marines. Però aquest tofu artesanal, en pot de vidre que fa una noia de l’Empordà és molt bo, i no li calen masses floritures. Formava part d’una petita fira exterior que presentava l’Associació Món Empordà.

Ingredients:
- arròs integral cuit
- tofu
- ceba tendre
- all tendre
- salsa pesto

Posar una mica d’oli en una paella i saltejar lleugerament el tofu tallat a daus.
Picar la ceba i fregir-la a la paella on hem saltejat el tofu. Afegir-hi l’all picat.
Quan estigui cuit, tornar-hi a posar el tofu, donar-li unes voltes i afegir la salsa al pesto, deixar uns segons i afegir l’arròs integral ja cuit.
Remenar i servir.

Si es vol se li pot afegir una mica de formatge ratllat per sobre, jo no ho vaig fer.
Vaig coure a part l’arròs per què necessita molt més temps de cocció que el normal i m'era més còmode bullir-lo a part.

Segueixen aquest bloc