*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimecres, 19 d’octubre del 2011

Cantonigrós 3 - Ca l'Ignasi

I continuem amb la magnífica vetllada preparada per la Nuni i en Miquel, si voleu veure els preparatius del dinar podeu llegir-ho al seu bloc, Cuinetes.

Si l’any passat en Martí va fer una estada als Casals i una colla de gastroblocaires i varem anar, aquest any ha tocat estada i visita a Ca l’Ignasi de Cantonigrós. La veritat és que es un privilegi poder seguir al Martí en les seves estades, ens fa descobrir grans cuines de casa nostra.



En el cas de Ca l’Ignasi és una gran sorpresa, el local és molt acollidor i no cal dir que el mateix passa amb l’Ignasi i la seva dona la Laia. Ens van ensenyar tot el restaurant amb cuina inclosa, amb un forn de llenya de pizzes adaptat per la seva cuina on va cuinar-nos un xai meravellós.


Varem dinar i després varem sortir a la terrassa a prendre uns gintònics preparats pel mateix Ignasi, que va estar a la nostra disposició per contestar tantes preguntes com li varem voler fer. Gràcies!




El menú va ser aquest,

Llonganissa de Can Riera de Vic.

Tast de pans: pa blanc de Ca La Nàsia d’Olot, pa de Fajol de Can Carbasseres d’Olot, pa de pagès del forn Batallé d’Hostalets d’en Bas.

Tast de tomàquets amanits.

Taco de morro de bacallà al forn de llenya amb confitat de pebrot i cebes de Figueres i crema de patates del país.

Remenat de bolets.

Arròs de Pals amb conill d’Artesa i verduretes del temps.

Cuixa de xai ecològic confitada i rostida al forn de llenya amb escalunyes dolces.

Biscuit d’en Xixo de Vic amb figues caramelitzades.

Carquinyolis.

Podeu veure les receptes que va presentar al programa Cuines de TV3.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Els meus pares van sovint a Ca l'Ignasi, i jo he tingut la sort de poder-hi anar una vegada... sempre n'hem sortit molt i molt contents!
Una abraçada
Sandra

Cuinetes ha dit...

Mira que vem arribar a menjar bé!!!
Moltes gràcies per haver vingut i per compartir amb nosaltres aquest dia fantàstic!

Una abraçada!!!

Gemma ha dit...

Em va saber molt de greu no poder venir, sobretot perquè he sentit a parlar molt bé de Ca l'Ignasi. No hi he anat mai, i això que els meus pares tenen una masia ben a prop... Hauré de posar-hi remei!

Ricard Sampere ha dit...

Els plats tenen una pinta espectacular... Sembla un menú fet a la "meva mida"... :).

Salut!

Mortadel·la ha dit...

Ho sap l'Ignasi que ho has publicat?
Quina gràcia que m'ha fet trobar-te per auquest post! He flipat.
Sempre he estiuejat a Cantoni... mare meva! Quines coincidències!

Anna Portell

Segueixen aquest bloc