*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimecres, 16 de novembre del 2011

Blocs contra la fam


Volem donar suport a la campanya d'enguany del Banc d'Aliments tot publicant receptes als nostres blocs, el dia 24 de novembre, amb algun dels productes que es recullen durant la campanya de la Gran Recapte d'Aliments 2011.

Aquest any es volen recollir 8 tones dels següents aliments: llegums secs, Tomaquet natural en llauna, Conserves de peix, Oli i Llet.

Per això s'ha creat un grup de Facebook Blocs contra la fam, on els blocs que vulguin participar s'hi poden apuntar.
Si teniu twitter podeu seguir els hashtags #blogscontralafam #blogscontraelhambre.

Si no teniu bloc, o si també hi voleu contribuir amb algun dels productes que es demanen, animeu-vos-hi a participar portant-los els dies 25 i 26 de novembre a un dels punts de recollida. De moment estan confirmats: Alcampo, Caprabo, Carrefour, Condis, Consum, Fragadis, Gros Mercat, Lidl, Mercadona, Mercats de Barcelona, Nova Venda, Plusfresc, Sorli Discau, Spar, Suma i Valvi.

Podeu trobar més informació al web del Banc d'Aliments.

Segueixen aquest bloc