És una actualització d'una recepta que vaig penjar aquí. Va quedar d'allò més bona.
Ingredients:
- dos pits de pollastre
- una o dues cebes grans de figueres
- mitja carbassa (de les allargades)
- llet de coco
- sal i pebre
- curri, preferiblement picant
- mantega
- rajolí d'oli d'oliva verge
Tallar la ceba en juliana i fregir-la en una paella amb la mantega i un rajolí d'oli.
Donar-hi unes voltes (a mi m'agrada una mica crua per que es noti) i afegir-hi la carbassa tallada a daus de la mateixa mida que tallarem els pits de pollastre. Deixar coure.
Quan la carbassa comenci a estar cuita afegir el pit de pollastre tallat a daus (com he dit de la mateixa mida que els de carbassa).
Un cop el pollastre estigui cuit salpebrar i afegir el curri, remenar i afegir-hi la llet de coco.
Deixar coure una estona i servir.
Es pot afegir a l'últim moment porradell picat per sobre.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
5 comentaris:
Bona idea, Sara Maria! Sempre faig pollastre amb curri, jo. Això de fer-ho amb carbassa m'ha agradat molt! I amb coco... nyam! Petons
Quina combinació!!
Et felicito!!
Et vull seguir i no se com fer-ho...no tinc facebock
Jo abans no sabia ni què era el curri, perquè sóm una mica sosos i no mengem coses picants, però m'ha sortit una filla a qui li encasnten les espècies i ara fins i tot li estic agafant gustet!!!
Aquest pollastre amb carbassa ha de ser deliciós!
Petons
Jordi, al final de la pagina del bloc hi ha l'opció de subscriure't!!! No cal tenir facebook!!!
Genial Como idea! Lo gare!
Publica un comentari a l'entrada