*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dilluns, 1 d’abril del 2013

Mill amb bolets i salmó

Aquests dies a Andorra he pogut veure una demostració d'un nou gatget de cuina, el Rice&Grain Cooker de Lékué. Em va agradar tant que vaig tornar amb ell a la bossa.
En arribar, la nevera buida. Vaig aprofitar per tirar de congelats i estrenar el nou gadget.

- 120 gr de mill
- un grapat de bolets variats de la Sirena
- dos lloms de salmó de la Sirena
- una ceba gran
- cinc o sis tomàquets secs en oli
- un got de vi blanc
- sal, pebre i oli aigua

Primer posar el mill en el gadget, seguint les instruccions, afegir 300 ml d'aigua i sal. Posar al microones 14 minuts. Un cop passat el temps es treu l'aparell s'obre i es remena. Es torna a tapar i es deixa reposar durant tres minuts.

Mentre picar la ceba i sofregir-la en una cassola, amb una mica de sal. Quan comença a estar cuita però no ha agafat color afegir els bolets congelats i els tomàquets picats. Deixar fent xup-xup una estona, fins que aquests s'hagin descongelat i s'hagi evaporat l'aigua. Afegir el got de vi i deixar reduïr.


Encara congelats tallar els lloms de salmó a daus i afegir a la cassola un cop ha reduït el vi. Corregir de sal i afegir sal al gust.

Abans no estiguin massa cuits els daus afegir el mill cuit, remenar i llest.

El pebre que vaig afegir jo és una barreja de pebres i bitxo sec que tinc en un molinet. Un gran invent aquest gadgets, el mill consta de coure, i el temps de cocció no baixa de 25 minuts, en 14 a punt.
També es pot coure arròs, i pasta!

4 comentaris:

starbase ha dit...

No és barat, però és maco i sembla que funciona :)))

Sara Maria ha dit...

A Andorra m'ha costat 21 euros...

Lékué ha dit...

A la botiga online de Lékué es pot adquirir per 24,90€ (http://bit.ly/Z7CkNg). Ara també hi ha una promoció, fins el 8 d'abril, on et regalem un Ice Cube per compres superiors a 60€ (http://bit.ly/17cKl45). Les despeses d'enviament són gratuïtes a partir de 35€ de compra, per a entregues a la Península (http://bit.ly/16vNxX7). Més info a http://www.lekue.cat

Sara Maria ha dit...

Gràcies per la informació Lékué!

Segueixen aquest bloc