*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dijous, 27 d’agost del 2015

Medallons de porc amb nectarines rostides

Foto: SaraMaria
William-Sonoma és una empresa americana que a més de vendre estris de cuina, publica receptes, n'he provat algunes i sempre m'han agradat. Aquesta ho és.

Ingredients:
- un llom de porc del que poguem fer uns 4 o 6 medallons
- sal i pebre
- oli d'oliva
- una copa de sidra (de poma)
- romani
- uns grans de mostassa
- 2 nectarines (també es pot fer servir prèssecs)
- una cullerada de postres de mantega


Escalfar el forn a 200 ºC.

Salpebrar els medallons de llom de porc (cal tallar-los un mica gruixuts), marcar-los a la paella amb oli d'oliva fins que estiguin daurats (uns 4 o 5 minuts). Reservar.

En la mateixa paella on hem fregit els medallons de porc, posar-hi la sidra, el romaní i els grans de mostassa i deixar reduir (uns 3 o 4 minuts).
Afegir-hi novament els medallons de porc i coure encara durant uns 6 minuts.

Tallar les nectarines en mitges llunes.

Si la paella pot anar a forn, afegir-hi les nectarines i posar-ho a coure al forn (abaixar el forn a 70ºC) i deixar-ho coure entre 6 i 8 minuts. Si no passar-ho a una safata que pugui anar al forn.
Retirar els medaillons de porc i els prèssecs (o nectarines)
. Posar al foc el suc amb la mantega i lligar la salsa.


Servir els medallons i les nectarines coberts amb la salsa.

Segueixen aquest bloc