*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimecres, 14 d’octubre de 2015

Tàrtar de salmó amb endivies

Els dies que hem quedo a dormir a casa la meva germana, alguna que altre vegada baixo al súpermercat que tenen al costat i compro quelcom per fer el sopar, senzill i ràpid, aquest cop, com que ella li agrada molt, vaig fer aquest tàrtar de salmó amb alvocat. Senzill i bo. Jo li volia posar mango però a la meva germana no li agrada i per tant el vaig obviar.

Ingredients:
- tres talls de llom de salmó
- dos alvocats
- una ceba de figueres petita
- salsa de soja coreana
- un culerada de postres mostassa antiga
- el suc de dos llimes
- sal
- oli d'oliva verge
- endivies


Treure les pells i les espines dels talls de salmó i picar-los ben petits, posar-los en un bol amb el suc de les dues llimes.
Tallar petits els alvocats i posar-los al bol, igual amb la ceba. Barrejar.

Amanir amb oli, i salsa de soja al gust. Les coreanes són menys salada, per això jo faig servir la salsa de soja Kim Ve Wong que és molt menys salada que altres.


Anar desfullant les endivies i farcir les fulles més grans amb una cullerada de tàrtar cadascuna.  

Segueixen aquest bloc