
Ingredients:
- 600 grs d'aletes de pollastre
- 1 tassa de pa ratllat
- 1 gotet d'oli d'oliva
- 3 grans d'all
- 1 rajolí de vi blanc
- 1 culleradeta de pebre vermell dolç
- un pessic de pebre vermell picant
- 1 fulla de llorer
- pebre i sal.
Separeu la carn de pollastre de l'os des d'un dels extrems, rascant amb un ganivet esmolat, fins que formi una bola a l'altre extrem. Salpebreu les aletes i arrebosseu-les amb pa ratllat.
Escalfeu l'oli en una cassola, afegiu-hi el llorer i els grans d'all picats, i fregiu les aletes per tots els costats fins que estiguin ben daurades.
Regueu-les amb un rajolí de vi, empolvoreu-les amb el pebre vermell dolç i amb el picant i espereu que s'evapori.
Tapeu-les, deixeu-les reposar i serviu-les.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada