*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

divendres, 20 d’abril del 2007

Paté d'au estil "foie-gras"

Ingredients :
- 450 gr. de fetge d’au
- 350 gr. de mantequilla
- 1 got de conyac
- sal i pebre
- nou moscada


Saltejar els fetges, flambejar amb conyat abans de que estiguin cuits, mig crus.
Fondre la mantequilla, sal, pebre i nou moscada.
Quan està ben barrejar s’hi afegeixen els fetges passats per la picadora, ha de quedar una pasta molt fina. Barrejar be.
Deixar-ho a la nevera un dia abans de servir.

Segueixen aquest bloc