*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dilluns, 16 d’abril de 2007

Conill amb samfaina

Ingredients:
- 1 conill d'un quilo i mig
- 2 pebrots vermells
- 6 tomàquets vermells grossos
- 1 carbassó gros
- 1 albergínia grossa
- 2 cebes
- 2 grans d'all
- oli
- sal i pebre


Es talla el conill en vuit trossos i es sala. Es posa en una cassola de fang amb una mica d'oli, és rosseja a foc viu i es reserva.
Daurar a la mateixa cassola la ceba tallada a mitges llunes, els pebrots tallas a tires i els grans d'all ben trinxats. Un cop sofregit, afegir-hi els tomàquets i el carbassó tallats a daus deixant-ho coure tot junt una bona estona molt poc a poc.

Mentrestant, peleu les albergínies, talleules en trossos i fregiu-les en una paella. Escorreu-les bé d'oli i incorporeu-les a la cassola juntament amb els talls de conill fregits.
Abocar-hi un got d'aigua, rectificar de sal i pebre, i deixar-ho coure molt lentament durant una hora més o menys.

Es opcional afegir-hi una branca de canella o donar-hi un toc final amb una picada catalana.

Segueixen aquest bloc