
- pasta brisa fresca preparada per a motlle rodó
- 800 gr. de pomes
- 8 cc. de sucre
- 6 cc. de mantega
Escalfar el forn a 260ºC.
Tallar les pomes a quarts.
En un motlle de pastís rodó, resistent al foc directe, posar a fondre la mantega. Posar-hi el sucre, deixar que faci una mica de caramel. Afegir les pomes i deixar que s’amarin bé durant uns 10 minuts.
Deixar refredar durant uns 20 minuts i estendre la pasta brisa sobre les pomes.
Posar-ho al forn i, quan la pasta comenci a estar cuita, baixar la temperatura a 200ºC.
En total són uns 15 minuts.
Tombar-ho sobre una font deixant-lo reposar uns deu minuts.
S’acostuma a servir una mica calent amb nata líquida, freda, per sobre.
Aquesta és la recepta base, s’hi pot afegir ametlles crues picades, trossos petits de xocolata… També es pot fer amb peres, plàtan.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada