
- 1 magret d’ànec sense pell
- 1 porro
- 1 bròquil
- 1 cullerada de salsa de soja
- 1 copa de vi blanc
- 1 got de brou de carn
- 18 grans de raïm blanc
- farina de blat de moro refinada
- farina
- 2 ous
- aigua
- oli d’oliva verge
- sal
Per a arrebossar:
- 2 cullerades de pa ratllat
- 2 cullerades de flocs de civada
- 1 cullerada de tàperes
- 1 cullerada de formatge ratllat
- 1 cullerada d’oli de sèsam
Separa els rams de bròquil i es fas escaldar en un pot amb aigua i una mica de sal. Reserva.
Salteja el raïm en una paella amb una mica d’oli. Reserva.
Neteja el porro i talla’l en juliana fina, passa’l per una paella amb una mica d’oli. Afegeix-hi la salsa de soja i el brou. Deixa que redueixi.
Lliga la salsa amb una mica de farina de blat de moro refinada diluïda en aigua, i afegeix el raïm i el bròquil. Reserva.
Barreja en un bol la civada, el pa ratllat, les tàperes escorregudes i picades, el formatge ratllat i l’oli de sèsam.
Talla el pit d’ànec en filets una mica gruixuts. Sala’ls i passa’ls per la farina, l’ou i l’arrebossat anterior. Fregeix-los en una paella amb oli i escorre’ls.
Serveix els filets de pit amb una mica de la salsa preparada per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada