*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

divendres, 1 d’agost del 2008

Remenat de bolets a les tres botifarres

Recepta del Pinotxo del Mercat de la Boqueria. Amb aquestes quantitats en surt per a molts comensals, cal reduïr-les segons les necessitats.

Ingredients:
- 500 gr. de camagrocs
- 500 gr. de trompetes
- 500 gr. de peus de rata
- 500 gr. de llengües de bou
- 500 gr. de carreretes
- 1 botifarra de perol
- 1 botifarra blanca
- 1 botifarra negre
- 6 cebes de figueres
- all i julivert
- oli d'oliva verge


Netejar els bolets amb un drap humit. Saltejar en una paella per separat, cada tipus de bolets, i anar-los reservant.

En una cassola, a foc suau, coure la ceba fins que tingui color. Afegir l'all i el julivert picats i remenar una mica.
Incorporar les botifarres esmicolades, fins que es desfacin.

Incorporar els bolets, i una mica més d'oli, apujar el foc perquè acabi de coure tot junt.

4 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Aquest plat és de categoria, i si és del pintxo encara més!!! que bé que comparteixis aquestes receptes tant nostrades amb nosaltres!!!

Striper ha dit...

Aixo te que esta bo de nasos per no dir de collons.

Francesc ha dit...

M'apunte als comentaris dels amics vermells i d'estriper: una passada!

enric ha dit...

Amb les ganes que tinc que passi la calor, només em faltava veure aquesta recepta per tenir més ganes encara que arribi l'època de menjar una delícia com aquesta. Com que ja ho ha dit l'Striper, jo també em veig en cor de manifestar-me amb claredat: Collons quin plat!!!

Segueixen aquest bloc