
Ingredients:
- 500 gr. de papaia que sigui madura però dura
- 300 gr. de gambetes cuites pelades
- 250 gr. de pinya
- 8 tomàquets cirera o tomàquets pelats i tallats a daus
- 1 enciam tallat menut o escalora
- 4 fulles d’alfàbrega
- 100 ml. d’oli d’oliva verge
- el suc de mtija llimona
- sal
Pelar la papaia, treure’n les llavors negres que són molt amargants, i tallar-la a trossos irregulars.
Tallar la pinya igual, a trossos irregulars.
Barrejar en un bol la papaia, la pinya, les gambes, els tomàquets partits per la meitat, l’enciam, l’alfàbrega trencada a trossos petits, l’oli, el suc de mitja llimona i un pols de sal.
Remanar-ho bé i estarà llest per servir.
És important que la fruita estigui a temperatura ambient, ja que freda perd tot el gust.
8 comentaris:
Sara Maria, quan he vist la foto he dit... aquesta és l'amanida de papaya i gambes del Descobrir Cuina d'aquest mes! O sigui que al número del mes vinent... ja sé a qui hi hauré de buscar a la foto! ;)
Sort que acabo de sopar, per que si no m'ho memjo.
Una amanida diferent i segur que saborosa!!!!
I no posaràs foto del torró amb blat de moro?
Quina sort haver pogut anar al taller, a veure si el gener hi podem anar tota la colla!
sara, tu no pares, t'apuntes a totes! sort que després ens ho expliques i ens ho il·lustres magníficament.
a veure si a la pròxima coincidim.
M'han fet un regal magnífic: Una panera preciosa curulla de fruites i d'hortalisses. Em sabrà greu desfer-la, però no vull que se'm faci malbé res, i com que hi ha papaia i pinya, les faré servir per fer aquesta amanida. (Sí, Manel, sí... Ho has llegit bé. Un dia és un dia, home!)
Sara Maria, et torno a agrair de tot cor les fotografies, i et desitjo que passis unes bones festes.
Aqueswta amanida entra pels ulls. Suposo que ha d'estar molt bona, però la foto encara la fa millor.
Una abraçada
Que bé que us ho munteu! petonets!
Publica un comentari a l'entrada