
Ingredients:
- 400 gr. de xocolata d'entre el 55 i el 70% cacau
- 100 gr. de mantega
- 150 gr. de blat de moro fregit i salat
- 50 ml. d'oli d'oliva verge extra
Deixeu atemperar la mantega fins que tingui una textura de pomada.
Mentrestant, al bany maria o al microones, desfeu la xocolata amb l'oli d'oliva.
Piqueu el blat de moro amb una picadora o morter, just per trencar el gra.
Un cop tingueu la xocolata fossa, barregeu-los bé i deixeu-los baixar a una temperatura de 35ºC, per tal de poder-hi afegir la mantega sens que es separi, no deixeu de remenar. Finalment afegiu el blat de moro barrejeu-ho bé.
Estireu-ho al fons d'una safata, cobert per un plàstic film. Guardeu-ho a la nevera fins que qualli i s'endureixi. Desenmotlleu-lo i talleu-lo, si voleu.
5 comentaris:
Quina recepta tan original i saborosa!!! Ets una artista. Salutacions
Ohhhh facil i crec pot ser tota una delicia de sabor i sensacions al paladar.
Sara MAria, ja l'he fet!!!! Si demà tinc una estona penjaré la recepta, je je je... Jo l'he fet amb forma de torró, com explica en Jordi a la revista, però així en pocions individuals encara ha de ser més fàcil de fer ;)
Deu estar de moda aquest torró perquè avui a un programa de tele també l'han fet.
També per tu i els teus un bon Nadal !!
Oooh, m'encanta i amb kikos!!! ummm deliciós.
Publica un comentari a l'entrada