
- 800 gr. de faves petites
- mig enciam
- 50 gr. de pernil
- unes fulles de menta fresca
- mostassa (millor d'estragó)
- oli verge d'oliva
- vinagre
- sal i pebre
Feu una salsa amb l'oli, el vinagre, la mostassa, el pebre i la sal en un bol.
Si les faves no són cuites, feu-les bullir mirant que quedin al dente.
Barregeu en un bol gran les faves, l'enciam tallat petit, el pernil tallat petit, i la menta picada.
Amaniu-ho amb la salsa que hem fet en el moment de servir.
7 comentaris:
Uff catxis ara acabo de esmorçar si arribo a sapuiguer es que aquest plat em torna lero.
Eii! Quina amanida més fresca! Ara que ve el bon temps pot anar molt bé! Felicitats!
mmm faves mmm a mi m'agraden amb embutit pero clar... hara que he fet la promesa de que el dia 20 hem fique a dieta tal vegada lo teu vaja millor Un bes
Ara que vénen les faves i encara són tendretes, és el moment ideal per preparar una amanida tan fresca com aquesta.
A mi fins i tot m'agraden crues, encara que des de que em van dir que eren tòxiques només me les menjo cuites (tot i que quan les desgrano, alguna em poso a la boca sense adonar-me)
¡Qué recuerdos!
Cuando estuve por allí, trabajando, hacíamos un plato que era un "ravioli" de grasa de cerdo ibérico, cortada finísima, y acompañado de menta.
¡Qué rico!
Lo que era una faena era pelarlas, pues las que se usaban allí eran diminutas. recuerdo que era una tentación no pelar y "jamar"
Un abrazo
Roberto
Que boneta és la menta fresca per acompanyar o adornar qualsevol plat.. i amb aquestes favetes, rodó..
Bona idea aquesta amanida, ara que és temporada de faves i, encara que donin una mica més de feina, val la pena comprar-les fresques.
Fins aviat
Publica un comentari a l'entrada