
Ingredients:
- 175 gr. de sucre
- 175 gr. de farina
- 175 gr. de mantega
- 3 ous
- 50 gr. de xocolata negra
- 2 cullerades de llet
Es barreja el sucre amb els ous fins aconseguir una crema blanquinosa, s’hi afegeix la farina, la mantega estovada i la llet, es barreja ben barrejat (millor amb el braç elèctric-túrmix). La recepta original ho barrejava tot a l’hora, també és pot fer.
Separar la meitat de la massa i afegir-hi la xocolata desfeta.
Posem una cullerada de cada massa en els motlles i ho posem al forn a 180ºC durant 20 minuts.
Jo li vaig afegir a la massa un polsim de gingebre en pols.
10 comentaris:
Sara Maria, estem emocionats!!! que bé que hagis fet la recepta, i que bé que als companys els hi hagi agradat. Moltes gràcies! Muac
M'encanten aquests muffins!! y facilíssims!! A casa esmorzarem molt be aquesta setmana!! Be... el temps que durin!!
......muffins....la meva recepta pendent!!!
Je je je
Ptnts
... I amb xocolata belga. Brutal!!
Una abraçada
Ostres que bo!!!!!
Que bé!!! Ja tenia ganes que la Cuina Vermella publiqués la recepta...pq feien una pinta!!! mmmmmm!!! Amb la xocolata belga segur que estaven de vici...felicitats!!
Petunets,
Eva.
Ueeeeeeeeeeeeeeeee!!
A copiaaaaaaaaaaaaaar-laaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Salut!
Nena... te m'has avançat. Tenen una cara increïble aquests muffins... jo els volia fer demà per dur a l'assaig de la coral, que acabam molt tard i es fa necessari posar miques a la panxa per aguantar.
Amb aquesta quantitat quants en surten?
Que bons que estaven!!!!!!!
Ahir les vaig fer amb una variació: no vaig separar la massa i, a tota, vaig afegir-hi 50 gr. de llàgrimes de xocolata negra de cobertura i un polsim de gingebre en pols.
Publica un comentari a l'entrada