
Ingredients:
- 1 iogurt de soja (farem servir el got del iogurt per les altres mides)
- ½ got de iogurt d’oli
- ½ got de iogurt de llet de soja
- 2 gots de iogurt de farina de civada
- 2 gots de iogurt de melassa de blat
- 3 culleres de farina de soja rasses
- 8 cullerades d’aigua
- el suc de mitja llimona
- pell ratllada d’una llimona
- 1 sobre de llevat
- 1 poma golden tallada a daus petits
Escalfem el forn a 180ºC.
Barregem la farina de soja amb l’aigua fins que quedi amb la textura semblant a un ou batut. Reservem.
En un bol barregem el iogurt amb la melassa, la llet de soja, el suc i la pell de llimona, l’oli.
Hi afegim, de mica en mica, la farina de civada i el llevat. Ho barregem bé.
Hi tirem la fruita tallada a daus petits i barregem.
Ho posem en un motlle per anar al forn (engrassat i enfarinat si no és de silicona, si és de silicona millor engrassat).
Ho posem al forn a 180ºC durant 25-30 minuts.
4 comentaris:
M'ahrada he agafat un troçet!!
Una adaptació de la recepta del ioghourt, que segur que ha de quedar molt bona i per la foto, molt melosa.
Em sembla una recepta ben curiosa. Això del iougurt de soja i la farina de soja ho trobe molt diferent de tots els ingredients que conec. Salutacions
Aixo pinta molt boooooooo.
Publica un comentari a l'entrada