*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimarts, 11 de maig del 2010

I varem bloquejar l’Àtica

Si, ja sé, vaig tard a fer la crònica, però finalment aquí està.

Dissabte 24 d’abril, gràcies a la iniciativa d’Olleta de verdures, varem poder gaudir d’un altre sopar en bloc, i van tres.

Aquest cop però varem poder compartir-ho amb lectors dels blocs, una iniciativa molt positiva i que ens va agradar a tots molt.

El restaurant escollit, l’Àtica, un referent ja pels blocaires. En podeu veure una crònica aquí. El menú, una meravella de tapes: kikos garrapinyats, formatge de cabra sobre compota de poma, salmó marinat amb soja, gaspatxo de fruites, terrina de foie amb pols de carquinyoli (genial), carpacció de vedella amb parmesà, croquetes de pollastre rostit, biquinis de bolets amb ceba confitada i brie, coques d'escalivada i formatge de cabra, xupa-xups de pollastre yakitori

El foie... Nyam!!!!

Per acompanyar, una de les lectores, de Cellers Espelt, ens va dur el vi. En Tiritinyam en té un post dedicat aquí, jo sols vaig provar l’Airam, el vi dolç del final amb els postres i realment va ser un bon acompanyament.

Abans dels postres, una idea que va venir de la Mar de Baixa Gastronomia, un intercanvi de regals. El meu va anar a parar a la Gemmota, una safata de ceràmica feta per mi acompanyada per unes magdalenes amb aroma de vainilla. I jo vaig ser la gran agraciada amb un sortit de pastes del Forn Ca Massita que vaig poder gaudir en família el dia següent!!! Us ben asseguro que les àvies de casa es barallaven per veure qui s’acabava la farinà de repassos de pebrots!

I després, els postres... Uffff... Quasi ja no em quedava lloc a l’estomac, sort de la parada!
Els postres: pastisset de xocolata d'avellanes, carquinyolis, parmesà, núvols de coco (sorprenents) i una excel·lent coca de vidre.
Núvols de coco

I les noies una sorpresa de part de la mare del Tiriti, joies de reciclatge fetes amb les càpsules de les màquines de cafè. Gràcies!

Alguns varen a anar a prendre unes copes després, altres més cansats ens varem retirar cap a casa amb un molt bon gust a la boca i als sentits. Quina bona colla de gent que he conegut gràcies al bloc!! Una molt forta abraçada a tots.

Podeu llegir-ne més cròniques a: Olleta de verdures, Baixa Gastronomia, Tiritinyam, Decuina, Cafè de nit, Menja Sa...

7 comentaris:

starbase ha dit...

M'encanten les fotos. Has aconseguit reflexar l'ambient amb la succesió de somriures. La part de l'amic invisibel està superior!!

:))

Ruben ha dit...

Millor no parlem d'anar de tard, que la setmana passada vaig trobar a la carpeta "pendents d'editar" les fotos de la visita a Elíes Miró, Castelltersol :-O

margot ha dit...

Ostres que bó.
Quina festa.
Es veu tot deliciós.
Petons maca.

Glòria ha dit...

Un gran reportatge fotogràfic!. Crec que has estat l'única que ha fet força fotos de l'amic invisible!. És que amb tantes emocions, ens varem despistar una mica!. Quan hi tornem?

Francesc ha dit...

Fas unes fotos precioses. Besades

Mar Calpena ha dit...

Genial, va ser una nit d'aquelles veritablement maques, oi?

Teresa ha dit...

Hola Sara Maria1, quina sorpresa trobar-te ahir! Doncs res, ara miro de fer-me'n seguidora!

Segueixen aquest bloc